Ledenvoordelen

De TVR Car Club Belgium-Luxemburg is lid van de BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association), vroeger de BFOV-FBVA genoemd, de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw. Als lid van onze club wordt u automatisch ook lid van de BEHVA. Dat wil zeggen dat wij u coördinaten doorgeven aan de BEHVA en dat u van hen af en toe een mail ontvangt over hun activiteiten of door hun gesponsorde activiteiten. Het gaat over enkele mails die niet storend zijn. Verder krijgt u per post hun trimestrieel tijdschrift en geniet u van hun diensten en voordelen. Als club betalen wij voor uw lidmaatschap. Als u hiertegen een bezwaar hebt dan registreren wij u niet en ontvangt u ook niets van de BFOV. U krijgt wel geen korting op ons lidgeld. Gelieve ons duidelijk te laten weten of u lid wil zijn van de BEHVA.

De BEHVA biedt ook verzekeringen voor oldtimers aan. Vergelijk zeker hun prijzen met die van uw gewone makelaar.

TVR Parts verkocht originele TVR onderdelen en liet ze ook opnieuw produceren. Recent heeft TVR de licentie met Racing Green Parts beëindigd en is zinnens die licentie aan een andere firma te verlenen. Dat verhaal zullen we nog opvolgen.

De firma die de licentie had, Racing Green Parts, blijft die onderdelen nog verkopen en laten produceren. Zij hebben nu voor TVR een speciale website als Parts for TVRs.  Leden van de club blijven genieten van een korting van 7,5% op hun bestellingen. Door de Brexit zal de import vanuit het Verenigd Koninkrijk wel iets ingewikkelder zijn. Racing Green Parts zou geen btw meer aanrekenen maar de courierdienst zal wel Belgische btw aanrekenen plus eventueel een import tax. Als u hiervan gebruik maakt horen wij graag over uw ervaring. En met die ervaringen kunnen we ook andere leden helpen.

Racing Green Parts beschikt over een lijst van onze leden (enkel namen). Als er een probleem mee is contacteer ons en wij bezorgen u een brief die uw lidmaatschap bevestigt. Onze contactpersoon is Andy Pritchard.

Automotive Consultancy Services / OldtimerTaxatie.be biedt leden aan om tegen een gereduceerde prijs van 135€ taxaties uit te voeren in hun inspectie-garage in Kontich. Automotive Consultancy Services beschikt over een lijst van onze leden (enkel namen).

Gelieve te noteren dat bovenstaand slechts als info wordt gegeven, en dat leden zelf verantwoordelijk zijn voor contracten met bovengenoemde leveranciers. TVR Car Club Belgium-Luxemburg vzw aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of gevolgen veroorzaakt door contracten tussen leden en deze leveranciers.