Ledenvoordelen

De TVR Car Club Belgium-Luxemburg is lid van de BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association), vroeger de BFOV-FBVA genoemd, de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw. Als lid van onze club wordt u automatisch ook lid van de BEHVA. Dat wil zeggen dat wij u coördinaten doorgeven aan de BEHVA en dat u van hen af en toe een mail ontvangt over hun activiteiten of door hun gesponsorde activiteiten. Het gaat over enkele mails die niet storend zijn. Verder krijgt u per post hun trimestrieel tijdschrift en geniet u van hun diensten en voordelen. Als club betalen wij voor uw lidmaatschap. Als u hiertegen een bezwaar hebt dan registreren wij u niet en ontvangt u ook niets van de BFOV. U krijgt wel geen korting op ons lidgeld. Gelieve ons duidelijk te laten weten of u lid wil zijn van de BEHVA.

De BEHVA biedt ook verzekeringen voor oldtimers aan. Vergelijk zeker hun prijzen met die van uw gewone makelaar.

TVR Parts Ltd verkoopt originele TVR onderdelen en laat  ze ook opnieuw produceren. Leden van de club genieten van een korting van 7,5% op hun bestellingen. TVR Parts beschikt over een lijst van onze leden (enkel namen). Als er een probleem mee is contacteer ons en wij bezorgen u een brief die uw lidmaatschap bevestigt. Onze contactpersoon is Andy Pritchard

Automotive Consultancy Services / OldtimerTaxatie.be biedt leden aan om tegen een gereduceerde prijs van 135€ taxaties uit te voeren in hun inspectie-garage in Kontich. Automotive Consultancy Services beschikt over een lijst van onze leden (enkel namen).

Gelieve te noteren dat bovenstaand slechts als info wordt gegeven, en dat leden zelf verantwoordelijk zijn voor contracten met bovengenoemde leveranciers. TVR Car Club Belgium-Luxemburg vzw aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade of gevolgen veroorzaakt door contracten tussen leden en deze leveranciers.