Inschrijving rally 27 juni & enquête extra activiteiten 2021

Gelieve dit forumulier in te vullen om u in te schrijven voor de rally van van 27 juni in de buurt van Westerlo. Gelieve ook als u niet deelneemt de andere vargen over mogelijke activiteiten voor 2021 in te vullen. Hiermee helpt u ons echt vooruit. Let er op dat u na op verzenden te klikken een bevestiging van versturen ontvangt. Indien niet is het mogelijk dat u een van de meerkeuzevragen niet hebt beantwoord.

Vul de velden in. De velden met een * zijn verplicht.

Gelieve het aantal deelnemers op te geven. Als u voor meer dan 1 TVR inschijft vul het formulier dan nog een keer in en geef die opmerking op bij de "bijkomende opmerkingen".

Deelname: 10 € per TVR en 8 € per persoon. Diner driegangenmenu & drankenarangement: 50€ per persoon.

Bijkomende Enquête

In 2018 werd een photoshoot georganiseerd op het vliegveld van Oostmalle. Een professionele autofotograaf komt dan met een aantal achtergronden mooie foto's nemen van uw TVR aan een heel schappelijke prijs. Verschillende foto's van de slider op onze home pagina zijn afkomstig van die shoot. Indier er interesse is kunnen we dit opnieuw organiseren op een corona veilige manier. Als locatie hebben we al gedacht aan het vliegveld van Brasschaat.

Na het versturen van dit formulier ontvangt u onmiddellijk een bevestiging met de ingevulde inhoud.