Activiteiten

Activiteitenkalender 2021

Hierbij de activiteitenkalender voor dit jaar telkens onder voorbehoud. De voorwaarde is dat onze activiteiten op de geplande data toegelaten zijn, dat de horeca terug open is en dat alles erop wijst dat wij elkaar op een veilige manier kunnen treffen.

27 juni: binnenlandse eendaagse rally in de buurt van Westerlo (onder voorbehoud dat tegen dan de horeca terug open is en we elkaar op een redelijk normale manier kunnen ontmoeten)

12 september: eendaagse zondag rally in het zuiden van België (onder hetzelfde voorbehoud als bij de rally van 27 juni en indien we voldoende interesse meldingen krijgen via een korte enquête op onze website)(verder zijn alle suggesties welkom)

10 tot 15 oktober: korte week reis (5 nachten) naar het Zwarte Woud & Elzas

21 november: Algemene Vergadering (onder voorbehoud dat tegen dan de horeca terug open is en we elkaar op een redelijk normale manier kunnen ontmoeten en dat we mogen vergaderen)(suggesties om dit te combineren met een interessant bezoek zijn welkom)

 

* De in het paars aangeduide activiteiten zijn onze eigen organisatie, voor de andere voorzien wij informatie en eventueel ook de mogelijkheid tot inschrijving.

* Wij nodigen graag leden van andere TVR Car Clubs die wonen buiten België en Luxemburg uit op onze activiteiten. Voor meer informatie stuur ons een mailtje of vul het contactformulier in.