Activiteiten

Activiteitenkalender 2021

Hierbij de activiteitenkalender voor dit jaar telkens onder voorbehoud. De voorwaarde is dat onze activiteiten op de geplande data toegelaten zijn, dat de horeca terug open is en dat alles erop wijst dat wij elkaar op een veilige manier kunnen treffen.

27 juni: binnenlandse eendaagse rally in de buurt van Westerlo

11 juli: Pre-’80s Oldies Meeting van de TVR CC Holland op Kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, 8171 EB, Vaassen bij Apeldoorn van 11.30 – 17.00 uur. Nadere info op de clubsite van de tvrcarclub.nl

12 september: eendaagse zondag rally in het zuiden van België (spijtig genoeg zijn we er niet in geslaagd tijdig een rally klaar te krijgen).

25 september: Photoshoot in Brasschaat. De uitnodiging werd verstuurd.

10 tot 15 oktober: korte week reis (5 nachten) naar het Zwarte Woud & Elzas

21 november: Algemene Vergadering (onder voorbehoud dat tegen dan de horeca terug open is en we elkaar op een redelijk normale manier kunnen ontmoeten en dat we mogen vergaderen)(suggesties om dit te combineren met een interessant bezoek zijn welkom)

 

* De in het paars aangeduide activiteiten zijn onze eigen organisatie, voor de andere voorzien wij informatie en eventueel ook de mogelijkheid tot inschrijving.

* Wij nodigen graag leden van andere TVR Car Clubs die wonen buiten België uit op onze activiteiten. Voor meer informatie vul het contactformulier in.