Activiteiten

Activiteitenkalender 2018

Zondag, 21 Januari 2018 15.30:
New Year-reception,
Gravenhof, Alsembergsesteenweg 676, 1653 Dworp

Zaterdag 24 Maart 2018:
Evaluation Day

Velen onder ons weten dat een schatting, of valuatie van onze TVR’s onmisbaar is !

Voor de verzekering is de dagwaarde van auto’s van 15, 20, 30 jaar of nog ouder immers gering…..  Om de verzekeringswaarde van uw auto terug in lijn te brengen met de marktwaarde is daarom een valuatie aangewezen !

TVRCC B-L heeft Automotive Consultancy Services bereidt gevonden om voor ons een schattings-dag te organiseren in hun inspectie-garage te Kontich op zaterdag 24 maart 2018, Satenrosen 6A, unit 29, 2550 Kontich.

Tevens zullen zowel Gerrie Verluyten, van Heroes Concept, Tienen en Pascal Verbrugghe van Passion Engineering, Moeskroen aanwezig zijn voor technische ondersteuning.

Nadien zult u van ACS een volledig verslag ontvangen, in het nederlands of frans, dewelke dan aangetekend naar uw verzekering kan worden verzonden.

Gelieve bij inschrijving te willen aangeven of U s’ morgens dan wel s’ middags wilt komen. Na inschrijving geven we U dan een precies uur van afspraak (een sessie duurt ongeveer 1 uur) Gelieve de boord-documenten en reparatie historiek beschikbaar te houden.

Vrijdag 20 tot Zaterdag 22 April 2018:


WE a la carte, Marche and Famenne
Organisatie door Rita, Darie en Annemie
entries closed

 

Zaterdag 19 Mei 2018: 

Wij wilden al lang een photo-shoot organiseren…………we hebben daarvoor en mooie locatie gevonden op een vliegveld.

De photo-shoot van TVR Car Club Belgium-Luxemburg, gaat door op zaterdag 19 mei 2018  op het vliegveld van Malle-Zoersel, Heihuizen z/n, 2390 Oostmalle.

Het vliegveld zelf ligt midden in het bos, de ‘back-drop’ is een oude vliegtuig hangaar, met enkele twee-dekkers. De sessie kan, afhankelijk van het weer, zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Ter plaatse is er een grote parking, het clubhuis van de vliegclub kan voorzien in een hapje of een drankje, en een mooi uitzicht.

Onze fotograaf van dienst is Mick Kleywegt, welbekend in de nederlandse TVR club.  De dag zal starten om 10 uur s’ morgens, gelieve bij inschrijving een te willen aangeven of U s’ morgens dan wel s’ middags wil ingedeeld worden, wel dient gezegd dat het ochtend licht zorgt voor de beste foto’s……….

De afstand van het clubhuis tot de foto locatie is ongeveer 500 meter, wij vragen met aandrang om de snelheid en motor-geluid laag te houden, niet respecteren van de regels van het reserve NATO vliegveld van Malle-Zoersel kan U een fikse boete opleveren………..

Spoedig na de sessie mag U 5 foto’s verwachten van Uw auto per mail (al dan niet met uzelf erbij)

Zondag, 20 Mei 2018:


Spa Classic (non TVRCCBL)

 

Donderdag 24 tot Maandag 28 Mei 2018:

Samen met High Peaks TVR Club (onderdeel van TVRCCUK) rijden we Thrills in the Hills !! Onze gastheren zien er naar uit ons te ontmoeten. Het Peak District is een zeer mooie streek in Engeland met echte ‘TVR’ baantjes………

We vertrekken in Zeebrugge op donderdag avond 24 mei 2018 per North Sea Ferries >> zelf te boeken op

http://www.poferries.com/quote

Na een ontspannende nacht en ontbijt aan boord rijden we vrijdag’s een mooie tour die ons uiteindelijk in Chesterfield brengt. Daar verblijven we 2 nachten in het Casa Hotel, waar we vrijdagavond ook dineren. De lunches en diners zijn niet inbegrepen in de toer-prijs

Zaterdag morgen rijden we dan naar het vertrek punt van Thrills in the Hills in Bakewell

https://www.hassopstation.co.uk/ 

tijdens de tour lunchen we bij de ridders;

 http://www.theknightstable.co.uk/

Inschrijving voor de Thrills in the Hills (£3/auto) en lunch-voucher (£9/pp) zijn terplaatse te voldoen.

Zondag morgen, na het ontbijt vertrekken we dan via rustige banen richting Hull, waar we inschepen terug naar Zeebrugge. Aankomst Zeebrugge, maandag 28 mei omstreeks 8 uur s’morgens.

Zaterdag 16 Juni 2018:

Op zaterdag 16 juni organiseert Govert Slob voor ons en voor TVRCC NL een tourrit door Nederland. De rit bestaat uit 2 delen die onafhankelijk van elkaar gereden kunnen worden.

Het eerste deel start in restaurant “Oud Leusden”  www.restaurantoudleusden.nl om via allerlei mooie baantjes over de Veluwe en 115 km verder in Brummen te eindigen bij de recent verbouwde Gallery  www.gallery-aaldering.com/nl

Het tweede deel start in Brummen en gaat wederom over de Veluwe en door de Gelderse Vallei richting Rhenen alwaar in restaurant “`t Kalkoentje” www.kalkoentje.nl het aperitief en de maaltijd kan genoten worden. Dit deel is een goede 70 km.

De route komt als GPS bestand ter beschikking maar uiteraard ook ouderwets vertrouwd op papier, welke in Oud Leusden tussen 10.30- 11.00 uitgereikt wordt. 

De Gallery kan geheel kosteloos op eigen gelegenheid bezocht worden , maar houdt er rekening mee dat deze om 16.00 uur sluit en dat het 2,5-3 uur rijden is , indien de route gevolgd wordt.

Vanuit Brummen kunt u kiezen of deel 2 ( 70 km 1,5-2 uur) te volgen richting Rhenen of wat anders  te gaan doen indien u het mooi genoeg hebt gevonden. Mocht u besluiten Rhenen op het programma te zetten bent u ook vrij om te kiezen voor enkel een drankje of om de dag af te sluiten met een diner. De keus voor deelname aan het diner moet echter wel vooraf gemaakt worden daar het restaurant graag wil weten hoeveel er komen eten en hier zijn ook kosten ( nadere opgave volgt) aan verbonden, welke vooraf betaald dienen te worden.

De overige kosten zijn € 2,50/auto om deel te nemen , contant voldoen bij ophalen route in Oud Leusden en uiteraard brandstof en versnaperingen .

Wilt u overnachten , dit kan in Rhenen bij Hotel t’Paviljoen, www.paviljoen.nl maar op booking.com kunt u geheel naar eigen inzicht hotels in de omgeving vinden

 

Zondag 15 July 2018:

Hoog zomerrit, organisatie door Stephane Deschryver

http://www.tvrcarclub.be/registratie-hoog-zomerrit/?lang=nl

 

Zaterdag 8 to Woensdag 12 September 2018:
FastTrackTours Vosges

More info:

Booking (before February 5th !!) http://fasttracktours.co.uk/booking/black-forest-and-vosges/

 

Zondag 7 October 2018:
Season closer-WW1 Westhoek Tour

By Lutz von Peter and David Chappell

 

Zaterdag 18 November 2018:

Algemene vergadering

TVRCC (gesloten) Facebook groep

Facebook group TVR Car Club Belgium is er voor iedereen met een warm hart voor TVR!

De ‘besloten’ group is gestart om kleine informele meetings te organiseren voor de leden van de group, zoals een zondag-morgen maandelijkse meet. 

Iedereen met een Facebook account kan lid worden >

 https://www.facebook.com/groups/tvrccbelgium/

en meld U voor lidmaatschap. Een van de moderatoren zal dan Uw lidmaatschap goedkeuren.